Overnatting

Det er mulig å campe med telt på tunet

Tunet har god plass til både bobiler, campingvogner og telt, og har 12 plasser med strøm. Sanitærrom med 2 bad med dusj, toalett og vask finner du i kjelleren i Sommerstua. Der er det også vaskemaskin, tørketrommel, induksjonstopp til 2 gryter, gryter til induksjonstoppen samt oppvaskmuligheter i vask.

Det er 12 plasser med strøm for campingvogn og bobil, og tømmeplass for gråvann og toalett.

Bruk av dusj inngår i overnattingsprisen. De som vil vaske klær i vaskemaskinen betaler noen kroner for det. Som gjest på Krogstadtunet kan du fritt benytte bålplassen, der det også er bord og benker.

For de som kommer med campingvogn og bobil har vi en egen tømmeplass:

Sanitæranlegg – under Sommarstua

Under Sommarstua finner du inngangen til campingens sanitæranlegg
Her finner du 2 dusjer med toalett og vask, samt et minikjøkken og en vaskemaskin til klær.

Smia – 3 personer

Smia er en av 3 hytter på Krogstadtunet Camping

Smia er den nyeste og minste hytta på tunet. Den er likevel fullt utstyrt med det du trenger – minikjøkken med kjøleskap, kokeplater og oppvaskmuligheter. Totalt er det tre sengeplasser. Sengetøy og håndklær er inkludert i prisen for leie av hytta. Bad/wc finner man under Sommarhytta i Campingens sanitæravdeling.

Slik ser det ut inni Smia, og du kan også se videoklippet over som viser Smia innvendig.

Stabburet – 5 personer

Stabburet er en veldig koselig hytte, og med tilgang på strøm ute dersom du har elbil.

Stabburet er den koseligste hytta på tunet. Den består av ett rom og hems. Det er minikjøkken med kjøleskap, kokeplater og oppvaskmuligheter. Det er TV med flere kanaler. Totalt er det fem sengeplasser. Stabburet kan leies hele året. Sengetøy og håndklær er inkludert i leieprisen. Bad/wc finner man under Sommarhytta i Campingens sanitæravdeling.

Stabburet har hems med soveplasser – se mer av Stabburet i videoklippet over her.

Sommarstua – 5-7 personer

Sommarstua er den største av hyttene på Krogstadtunet Camping, med 2 etasjer.

Sommerstua er den største hytta på tunet. Den rommer gang, stue og kjøkken i første etasje, og to soverom i andre etasje. I stua er det TV med flere kanaler. Det er totalt syv sengeplasser. For å komme til toalett og dusj, må du ut av hytta og ned i kjelleren til campingens sanitæranlegg. Sommerstua kan leies hele året. Sengetøy og håndklær er inkludert i leieprisen.

Kjøkkenet i Sommarstua, og trappen som leder opp til soverommene